Hotel Detailed

  1. Cautare
  2. Rezultate
  3. Detalii vacanta
  4. Rezervare si plata

City Break Berlin - Hotel 3* Germania

  • 3 zile

După o săptămână agitată, după cinci zile de muncă, probleme, alergături și task-uri, cel mai bun remediu împotriva oboselii, cea mai bună cale de deconectare, rămâne invariabil o escapadă. Ce faci însă când timpul e scurt, când nu ai la dispoziție decât 2-3 zile? Nimic mai simplu. Te urci în avion cu destinația... un oraș. Imposibil să nu găsești ceva bun sau frumos de făcut sau de văzut.

Un oraș ideal pentru escapade scurte este și Berlinul. Capitala Germaniei oferă "de toate pentru toți". De la clădiri impozante și muzee interesante, până la diverse locuri de relaxare și distracție, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

 

City Break Berlin - Hotel 3*

1. Poarta Brandenburg

Brandenburger Tor, Poarta Brandenburg, este o poarta monumentala construita in secolul al 18-lea ca simbol al pacii. In timpul Razboiului Rece, cand poarta se afla chiar pe granita dintre Est si Vest, a devenit un simbol al unui oras divizat. De la Caderea Zidului Berlinului, Poarta Brandenburg a devenit simbolul Berlinului reunificat.

 

2. Zidul Berlinului

Zidul Berlinului, care a despartit orasul in doua parti, estica si vestica, a fost simbolul Razboiului Rece. Construit de guvernul Republicii Democrate Germane pentru a impiedica pe est germani sa fuga spre Germania Federala, marea parte a acestuia a fost demolata de cand granita dintre est si vest a fost deschisa in 1989. Dupa al doilea razboi mondial, Germania a fost impartita in patru zone: una americana, britanica, franceza si sovietica. Berlinul a fost si el impartit in patru sectoare

 

3. Reichstag - Parlamentul

Reichstag, sediul Parlamentului German este unul dintre cele mai importante obiective turistice si istorice din Berlin. Cladirea Parlamentului este in apropiere de Poarta Brandenburg si inainte de unificarea Germaniei se afla chiar in apropiarea Zidului Berlinului. Dupa fondarea Imperiului German in 1872, a aparut o nevoie pentru o cladire mai mare pentru Parlamentul din Berlin.

 

4. Alexanderplatz

La inceputul secolului al 19-lea, Alexanderplatz era una dintre cele mai tumultoase piete din intregul Berlin. Inca din Evul Mediu, Alexanderplatz era centrul orasului iar de la Reunificarea Germaniei, piata a redevenit un punct de interes principal si un obiectiv turistic important. In trecutul indepartat piata era numita Ochsenmarkt sau Piata de tauri, dar in 1805, dupa o vizita a Tarului Rusiei Alexandru I, a fost redenumita Alexanderplatz.

5. Catedrala din Berlin

Berliner Dom este o catedrala in stil baroc construita intre 1894 si 1905. Se afla situata pe o insula de pe raul Spree, cunoscuta sub numele de Insula Muzeelor. Cladirea actuala este a treia biserica construita in aceasta locatie. Prima biserica a fost construita aici in 1465. Aceasta cladire oarecum modesta a servit mai tarziu drept biserica de curte a familiei Hohenzollern.

 

Transport cu avionul Bucuresti – Berlin – Bucuresti cu compania Wizz Air

Un bagaj de mana 

2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*

 

MOXY Berlin Ostbahnhof 3*

Adresă: Andreasstraße 76-78, 10243 Berlin, Germania

 

Scor Google: 4,4 - 260 de recenzii Google

Scor Booking.com: Fabulos 8,8 - 2.744 comentarii

 

Acest hotel nou şi elegant este situat în apropiere de gara Ostbahnhof din Berlin, la doar 2 staţii de mers cu trenul urban de piaţa Alexanderplatz. MOXY Berlin Ostbahnhof a fost inaugurat în luna septembrie 2016 şi oferă acces gratuit la internet WiFi de mare viteză în toate zonele. Oaspeţii sunt bineveniţi să se relaxeze în hol sau în zonele publice, care includ scaune ergonomice moderne, panouri mari de scris şi TV cu ecran plat de 56 inch.

MOXY Berlin Ostbahnhof se află într-un loc ideal pentru a explora atracţiile din centrul oraşului Berlin şi zonele la modă din cartierele Friedrichhain şi Kreuzberg.

 

Camerele sunt moderne şi includ acces gratuit la internet WiFi de mare viteză, port USB încorporat şi TV cu ecran plat de 42 inch. Toate camerele sunt de nefumători şi oferă aer condiţionat şi baie privată.

Luni 9 Octombrie Bucuresti (OTP) 11:00 – Berlin (SXF) 12:10 

Miercuri 11 Octombrie Bucuresti (OTP) 16:35 – Berlin (SXF) 19:45

 

Cauta disponibilitate


Pret: 239
Adulti: Copii:

Persoana contact